Ha Te Duci vagy, ha te szereted a ducikat, akkor köztünk a helyed. Regisztrálj ingyenesen, vagy akár használd a Facebook profilod, az egyszerűbb csatlakozásért. A regisztráció során megadott adatokat a bejelentkezés után módosíthatod.

Miután sikeresen csatlakoztál hozzánk, tisztelj meg mindenki azzal, hogy kitöltöd az adatlapod, teszel fel magadról képet, és írsz magadról pár sornyi bemutatkozást.

Több részlet lentebb!!

or

Regisztráció az oldalon pár lépésben. Töltsük ki a mezőket és pár másodpercen belül elkészül fiókunk.

Fiók

Adatlap

Beceneved (kötelező)

Ezt a mezőt megtekintheti: Bárki

Ki láthatja ennek a mezőnek a tartalmát?
Bezárás
Nemed (kötelező)

Ezt a mezőt megtekintheti: Bárki

Születési dátum (kötelező)

Ezt a mezőt megtekintheti: Bárki

A regisztráció kitöltése és sikeres befejezése után, fogsz kapni emailben egy linket, amire rákattintva meg kell erősíteni a folyamatot. Ha pár perc elteltével sem találod a beérkező emailt, akkor nézz be a levélszemét mappába is, és add hozzá a feladót a biztosságos küldők közé.

A regisztrációhoz NEM javasoljuk a citromail.hu, indamail.hu, google.hu címeket, mert megbízhatatlanok!

Ha a regisztráció során hiba lépne fel, akkor frissítsd az oldalt, és fuss neki újra. Ha olyan hibát tapasztalsz, ami miatt a regisztráció nem befejezhető, akkor arról kérlek értesíts minket.

Ha bármilyen reklámblokkolót használsz, az meghiúsíthat minden műveletet, - a regisztrációt is, - és az oldal használatában problémákat fog okozni. Javasoljuk ennek a mellőzését.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account