Bemutatkozás

Sziasztok Zsuzska vagyok.

Örülök hogy itt vagytok velünk, s részt vesztek az oldal életében!

Sziasztok!
Nagyon sok olyan oldal van már ami a duci lányokkal foglakozik! Sok érdekes témával is lehet találkozni. De úgy vettem észre a legtöbb ilyen oldal mégsem igazán velünk molett, duci, húsi lányokkal, nőkkel, asszonyokkal, férfiakkal keresi a kapcsolatot, Hanem egy- egy emberről szól! Sok helyen a fogyókúra a mozgás a fő téma!! Ami igenis kell mert mindig nagyon fontos az egészség! S ha már nem tudunk egy jót sétálni sem akkor lássuk be tényleg nagy a baj! Azt szeretnénk elérni az oldal létrehozásával,hogy ne kelljen állandóan elbújnunk a világ elől csak azért mert van rajtunk jó pár plusz kiló!! Nem rossz emberek vagyunk ettől hanem csak molettek! Akik igenis tudnak szépek vonzóak lenni! Akikben vannak más értékek is! Szerintem pontosan tudjuk, hogy pár kg leadása csak a javunkat szolgálja! Szóval nem zárkózunk el ettől a témától sem! S ha van igény felkutatunk mindenkit akit segíteni tud!
De szeretném ha megszólalnátok a mindennapokról a nehézségekről,a divatról, s persze a szerelemről és a szexről! Elvéger mi is szeretjük szexet. Hogyan oldunk meg problémákat a sok negatív kritikát miként dolgozzuk fel! Kedves háziasszony, feleség, lány, kérlek segítsünk egymásnak. Találjunk megoldásokat a mindennapi problémákra! Akár arra , hogy hogyan hódítsam vissza a férjem….akár arra hogyan fogadjam  el önmagam!
Mert bizony vannak olyan molettek akik nem választották a plusz kilókat. Sajnos nem is biztos, hogy tudnak ellene tenni!
S így egész életükben csak a kritikát kapják! A társadalmuk nem képes a test és alak mögé látni! Mutassuk meg nekik, hogy itt vagyunk elfogadjuk magunkat. S bár mindig igyekszünk tenni ellene molettek vagyunk!S hogy én kivagyok?Zsuzskának hívnak. Az idén töltöm a negyvenet! “decemberben buli” Családom van két gyönyörű kisfiam! Igen képzeljétek gyereket szültem kövéren! Mindenféle segítség nélkül. Van egy szerető férjem akit pusztán a nézésemmel s érintésemmel izgalomba tudok hozni!” Nem nem beteg csak attól mert molett párja van” Voltak pasik az életemben s idáig egyik sem panaszkodott arra hogy húsi vagyok voltam! Egy nagyon átlagos életet élek. Dolgozom nevelgetem a gyerekeket.
Sajnos nem igazán tudtam a családomon kívül megbeszélni a problémáimat a duciságon kívül. Nos ezért lett ez az oldal. Gyertek tartsatok velem!
S ne csak a lányok asszonyok. Fiúk ti is! A duci pasik ugyan olyan problémákkal küzdenek mint mi! nekik is van miről beszélni.
Ne fogjátok vissza magatokat!Nagyon szeretném kérni a hozzánk csatlakozóktól : nemtől, kortól,súlytól függetlenül. Mert mi örülünk a vékony látogatóknak is! Szeretnénk ha köztünk lennének!
Szóval kedves mindenki:
Szólj hozzá a témákhoz, legyen véleményed lehet ez negatív is és pozitív is. De nincs szükség gyalázkodásra, megalázásra, sértésre. Itt mindenki kapott már épp eleget eddig! Nem erre vagyunk kíváncsiak! Ha nem szereted a ducikat nem kell itt lenned! Viszont ha itt vagy akkor légy kedves s udvarias ! Segíthetsz is ! Mert kritizálni s bántani a világ legegyszerűbb dolga. Ez megy mindenkinek! De lehetsz te az aki motivál esetleg egy duci emberkét a változásra! Te döntesz!
A lényeg legyetek őszinték! De kulturáltak !!
Köszönöm!!

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account