A Duci Mánia Partnereket keres!

Szia, légy üdvözölve nálunk!

A Duci Mánia egy ducikról, szóló weboldal, ám nem csak a duciknak szól, hanem bárkinek aki e témában otthonosan mozog, aki szereti a telt idomokat, és akik nem ijednek meg az igazi nagylányoktól vagy nagyfiúktól, és akinek nem tabu téma a szex, hisz ez is része a ducik életének, mi több a sok probléma forrása is.

Az a helyzet hogy, ez a téma szakértői segítség nélkül, csak egy újabb bulvár hírcsatorna lenne, ami nem célunk, ám a helyzet kezelése, a megoldások prezentálása sokkal előrébb való,  ezért most ezzel a felhívással fordulunk minden Duci Mániáshoz:

Partnereket keresünk! (társszerző, moderátor, szakértő)

A feladat nagyon egyszerű, (valójában egy nagyon bonyolult és összetett, dologról van szó):

  • Az oldalon publikálni a duci témakörbe tartózó híreket, információkat érdekességeket
  • Szakértő segítségnyújtás (orvosi, dietetikai, szociális, divat, stb.)
  • Kérdések szakértő megválaszolása (orvosi, dietetikai, szociális, divat, stb.

Feltételek: 

Nincs feltétel. Aki úgy érzi hogy a közös cél érdekében a hozzá adott  képzettségével, tudásával és tapasztalatával képes a felmerülő problémák kezelésére, és szeretne a csapatunk tagja lenni, az vegye fel velünk a kapcsolatot, a többit megbeszéljük.

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Az Üzenet (kötelező)

Támogasd A Duci Mánia közösséget!

Ha tetszik az oldal, ha egyet értesz a törekvéseinkkel, akkor legyél a partnerünk. A partnerségnek a legegyszerűbb módja, hogy megosztjuk egymás bannerét, és ezzel együtt az egymás iránti támogatását juttatjuk kifejezésre.
Ehhez csak ki kell tenned valamelyik Duci Mánia bannert a saját oldaladon, majd az oldal linkjét, és a saját html-kódotat, vagy a bannert amit szeretnél az oldalunkon elhelyezni, elküldöd nekünk e-mailben. Ennyi.

A Duci Mánia bannereket itt találod!

 

A Duci Mánia Partnereket keres!

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account