Paralimpia! 43 sportoló!

PARALIMPIA! 43 SPORTOLÓ!
Ducimánia a Facebookon

  • 5/5
  • 2 értékelés
2 értékelésX
Nem tetszik!ElmegyHmmmTetszik!
0%0%0%0%100%

Paralimpia! 43 sportoló!

Sziasztok! Zajlik egy esemény, ami szerintem sokkal- sokkal több, mint az olimpia!
S itt nem lekicsinyítve az olimpikonok eredményeit, sőt!

Részemről csodálom azokat az embereket,akiknek ilyen kitartásuk van egy sporthoz akik ennyire tudják irányítani a saját életüket!
De van itt 43 sportoló! S direkt nem írok nevet kik is ők! Főleg mert senkit nem szeretnék kihagyni! S mert megérdemlik, hogy utána nézzetek.
Szóval van egy ember akinek el kell fogadni, hogy ő más mint a többi. Iszonyat kihívás már az elfogadás is magunkkal szemben! Aztán ki kell mennie az utcára közénk, s nem szabad hagynia, hogy a kíváncsi néha utálkozó tekintetünk elriassza az élettől. Szóval elfogad mindent megemeli  a fejét s gondol egy nagyot! Ő bajnok lesz!! Belegondoltatok….
Nem ugye!

Milyen legyen a körmöm!! “Milyen legyen az telefonom! Rossz napom volt! A pasim nem vett nekem virágot” problémákkal élünk! Motivációt keresünk fűben-fában! Lenézünk, s megalázunk bárkit aki nem olyan mint mi! Mélységes tisztelet a kivételnek!!
S közben fogalmunk, hogy minden belül van!

A 43 sportolónk pedig szépen, csendben megcsinálta! Ott vannak a csúcson! Nincs hiszti, nincs reklám, nincs annyi támogatás, nincs annyi néző,nincs annyi rajongó! De ők mégis ott vannak.
S miért vannak ott? Mert elfogadták azt ami van. Mert meg akarták csinálni! Ennyi….

A Duci Mánia nevű oldal s magam nevében, szeretnék köszönetet mondani a 43 sportolónak! Azoknak akik ott voltak mellettük,akik segítették őket!  Köszönjük a kitartást a hitet! Nekem BAJNOKOK vagytok, éremmel s a nélkül!

PARALIMPIA! 43 SPORTOLÓ!

PARALIMPIA! 43 SPORTOLÓ!,


  • 5/5
  • 2 értékelés
2 értékelésX
Nem tetszik!ElmegyHmmmTetszik!
0%0%0%0%100%
Ducimánia a Facebookon
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account