A Ducik nemcsak okosabbak, de boldogabbak is

Szexi Fehérnemű

A Ducik nemcsak okosabbak, de boldogabbak is

Amikor 2010-ben az Evolution And Human Behaviour arról írt, hogy 16.000 nő egyetemi vizsgálata után arra jutottak, a testesebb nők (és gyermekeik) sokkal jobban teljesítenek a teszteken, mint vékony társaik, sokan csak hümmögtek. Most azonban ismét ez nyert igazolás.

A telt nők okosabbak!

Az Evolution And Human Behaviour 2010-ben írt arról, hogy kutatók mutattak rá: minél nagyobb a különbség a nő dereka és csípője között, annál jobban teljesítettek a kognitív teszteken, és ez igaz a gyerekeikre is.

Az ok egyszerű: a csípőre került lerakódás a sokat emlegetett Omega 3, ami nem csak a saját szellemi képességet javítja, hanem a terhesség ideje alatt a magzatét is!

A tudományos magazinban publikáló  Kaliforniai és Pittsburghi Egyetem kutatói szerint a férfiak számára komoly vonzerőt jelent a női intelligencia.

Az akkor publikált eredménybe természetesen sokan belekötöttek: “A zsíros lerakódások és az intelligencia összefüggését rendkívül nehéz lenne elválasztani más tényezőktől, mint amilyen a társadalmi háttér vagy az étrend” – vélte Martin Tovee, a Newcastle-i Egyetem kutatója.

A telt nők boldogabbak!

Egy minap publikált felmérés azonban erre még rá is tesz egy lapáttal: nem a vékonyak, hanem a teltek a legboldogabbak. A kutatás szerint azoknak a nőknek, akik 44-es ruhaméretet hordanak, a 74 százaléka boldog, és jól érzi magát a bőrében.

Ezzel szemben, a jóval kisebb méretű (34-38) ruhát viselő nők a legboldogtalanabbak, legkritikusabbak, legelégedetlenebbek magukkal szemben.

A kutatás arra is kitér, hogy a legvékonyabbak közül sokan úgy érzik, csinosabbak lennének, ha felszednének magukra pár kilót. A 34-es mérető ruhát hordók egynegyede szeretne csak azért hízni, hogy az önbizalma is nagyobb legyen.

A telt nők tovább élnek!

A telt nőkkel foglalkozó idei oxfordi kutatásban arról is szó esik, hogy a körte alakú telt formával bírókat  szinte kivétel nélkül kerüli el a cukorbetegség, mivel a szervezetükbe több az a hormon, ami a cukor lebontásáért felelős.

Szintén szenzációs kimutatás az is, hogy a körte alkatú telt nők koleszterinszintje alacsonyabb, és a szívbetegségek tüneteitől és érrendszeri problémáktól sem szenvednek annyira, mint vékonyabb társaik.

A kutatás vezetője egy példát is hozott: Marie Curie, akit mindmáig a világ legnagyobb női fizikusaként tartanak számon, igencsak terebélyes hátsóval rendelkezett.

Szavazz 790-222
0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account