Min Változtatnál? Kell-e változni?

Puncimókus

Min Változtatnál? Kell-e változni?

Annyi mindent teszünk azért,hogy mások elfogadjanak! A viselkedésünk,a ruháink, a smink az arcunkon. Nem csak a tárgyainkat, választjuk meg úgy ami épp a trendnek megfelel, hanem magunkat is állandóan alakítjuk! A testünket is igyekszünk beilleszteni ebbe a körbe! Úgy alakítani,hogy ne lehessen azt mondani ránk te nem illesz ide!!
Az jutott eszembe, hogy ebben a nagy beilleszkedési s legyünk trendik mániában, hol maradnak az Én-nek! Hol vannak az igazi emberek, akik mernek gondolkozni, mernek mások enni! Hol marad a lelkünk!  Hol maradnak az igazi őszinte barátságok s nevetések.
Van e bármi amin igazán csak azért változtatnál mert te úgy szeretnéd. Vagy épp neked úgy tetszik! Vagy  meddig megyünk el, csak azért hogy befogadjanak minket! Levágnánk-e a hajunkat kopaszra mert  valaki szerint ez divat! Kidobnád-e a kutyád mert a környezeted nem szereti??
Nem persze, hogy nem!!!!!
Akkor magad miért dobod ki? A felfogásod! A hajad ? A tested? A lelked?
leginkább az Éned??
Ezt miért dobod ki?

Miért akarunk mi mindig beállni a sorba!
Ha én jól érzem magam így ahogy vagyok, akkor miért kell nekem másokhoz igazítanom magam! A valahova tartozás természetesen jó dolog. Mindenkinek kell valahova tartoznia! Mindenkinek kell a társaság!! De könyörgöm tiszteljük már magunkat annyira,hogy olyanokkal vagyunk akik szeretnek s minket szeretnek! Nem pedig olyanokkal akik nem értékelik azt akik vagyunk.
Nem nekem nem kell változnom csak azért, hogy bárki szeressen. Szeressen azért aki vagyok!

13240679_10153897761241743_1949375121835553426_n

Szexi Fehérnemű
0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account