Plus Size divatbemutató Bécsben a forgalmas sétálóutcában

Puncimókus

Plus Size divatbemutató Bécsben a forgalmas sétálóutcában

Miracle Women  által megrendezett esemény az osztrák fővárosban, Bécsben, a Mariahilferstraßén, a pénteki forgalomban sokaknak meglepetést okozott. A bemutatón 6 kiválasztott Plus Size modell vett részt, amiben a cég fehérneműit népszerűsítették.

miracle-women

A járókelők sétáltak az utcán, majd egyszeriben megépült a rögtönzött helyszín, a logós fal, és a kifutóként szolgáló rózsaszín szőnyeg, ahol felbukkant a 6 viharkabátba öltözött modell, majd fotósok és filmesek hada vette őket körül.

A Miracle Women vezetője, Renata elmondta, hogy “Egy tini lány szégyelli a nagy melleit, és a keskeny csípőjét, amíg az anyja, el nem mondja neki, hogy ez nem szégyellni való, inkább legyen rá büszke!”

A cég filozófiája, hogy nem akarják a szép női testeket bő lepel alatt elrejteni, ezért divatos ruhákat és fehérneműket kínálnak saját márkanév alatt. Továbbra sem akarnak sovány modellekkel dolgozni, inkább a valódi női formákat részesítik előnyben.

Renata azt is kijelentette, hogy a teltebb nőknek akarnak esélyt adni, hogy kényelmesen magabiztosnak érezhessék magukat.

A teljes videó interjú megtekintéséhez kattints Ide!

Star Brands Parfüm
1 Comment
  1. […] A teljes cikk olvasásához és a képekhez kattints ide! […]

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account