Duci lányok

Puncimókus

Duci lányok

Beírtam a gugli keresőbe “Duci lányok” kíváncsi voltam, mit lehet találni ezzel kapcsolatban.

Találtam duciszexet, Szexpartner keresőt,videót amin a Duci csajt partizzák. Aztán még vannak  szex képek, akt képek, Molett hölgyek szexképei, nagy mellek, hatalmas popsik, és még oldalakon keresztül egy-két kivételtől eltekintve szinte nincs is más téma ezzel kapcsolatban.

Duci lányok

Aztán további keresgélés után ráakadtam néhány olyan oldalra, ahol a “szakértők” elmondják, hogy egy ducinak miért kell lefogyni, mire kell vigyázni, mit lehet ennie, mit nem, mit hordjon, mit vehet fel a strandon, kivel barátkozhat, stb…

Tényleg csak ennyi? 

Tudod mi az a közmegegyezés? Amikor valaki azt állítja, hogy a duciság rossz, és ezt megosztja másokkal is, majd amerre jár, mindenki továbbadja, és egy idő után mindenki azt beszéli másokkal e témában, hogy a duciság rossz. Egy idő után, már senkit sem izgat, hogy honnan, kitől indult el a dolog, és nem is igazán lehet utánajárni, de mivel mindenki ezt állítja, ezért elfogadja az állítást igaznak. Ezek után ha bárki mást mond, akár az igazságot is ezzel kapcsolatban, azt egyszerűen inkompetensnek, vagy egyszerűen hülyének tartják, pedig a sok valótlannal szemben csak az ő állítása igaz.

Hát ez szar ügy!

Ezek után nincs mit csodálkozni azon, ha a duci lányok visszahúzódnak a férfiak társáságától, ha zárkózottá válnak, és amúgy mély apátiából szemlélik a világot maguk körül. Pedig ennek nem kellene így lenni. Szeretnénk, ha ez egy picit megváltozna, hogy ne legyen ok arra, hogy a duciságot bűnnek vagy betegségnek tartsák a társadalomban, hisz tudjuk hogy nem az. Ezzel együtt az is igaz, hogy a többlet súly okozhat egészségügyi problémákat, amit odafigyeléssel és a helyes lehet kompenzálni, de a rizikófaktor miatt bizonyos betegségekre fogékonyabbá teszi a ducikat. Ám ezek mellett van számos olyan tényező szinte minden ember élettelében, ami a kockázatokat növeli bizonyos betegségekkel szemben, mégsem magát az embert okolják ezért hanem a környezetet. Itt meg lehet említeni a városi levegőt, a zacskós E-élemiszereket, a génmódosított terményeket, a tartósítószert, a rádióhullámokat, a mikrohullámot, az elektromágnesességet, és a gazdasági helyzetet, hogy csak néhány dolgot említsek, ám annak az okát hogy valaki miért lesz kövér, sehol nem vizsgálják, hanem a személyt jelölik meg, hogy ő maga tehet arról ha ilyen.

Meg kell érteni, hogy az aki túlsúlyt cipel egy életen át, nem lehet másként kezelni, mint az átlag embereket.

 

 

Star Brands Parfüm
0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account