Lulu a legsúlyosabb rúdtáncos

Olcsó Parfüm

Lulu a legsúlyosabb rúdtáncos

lulu-1

Van lendület LuAyne Brownban, aki 114 kilójával valószínűleg a legnehezebb rúdtáncos a világon. Senki nem gondolná, hogy mivel keresi a kenyerét nappal!
Nyerjen velünk! – Minden hétfőn és csütörtökön Rejtvény magazin a Borsban!

A 29 éves LuAyne Brown a Marylandi Hanoverből származik, s egészen furcsa kettős életet él. Nappal könyvelőként dolgozik, de munka után ledobja a kiskosztümöt, forrónadrágba és tűsarkúba bújik, s mind a 114 kilójával felpattan a rúdra.

lulu-1

A kétgyermekes anyuka öt évvel ezelőtt kezdett rúdtáncolni. Műsorával pénzt gyűjt a policisztás petefészek szindrómájának és diagnosztizált anyagcserebetegségének kezelésére.

Egy interjúban a Lulu művésznévre hallgató hölgy azt nyilatkozta: – Mindig is ki akartam próbálni a rúdtáncot, de féltem, hogy mit fognak rólam gondolni az emberek. De amikor beiratkoztam az első tanfolyamra, s felkaptam a magassarkút és a rövidnadrágot, már mindegy volt a méretem, hiszen a színpadon sokkal jobban éreztem magam, mint valaha. – A rúdon éreztem magam először szexinek – tette hozzá az extrém külsejű nő.

A korábbi szurkolólány és táncnövendék tökéletesen elsajátította az egyensúlyozást és az erotikus mozdulatokat, így már büszkén viselheti a rúdtáncosnő címet is.

Puncimókus
0 Comments

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

 

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account